Sara Skyttedal slutar som ordförande

  

Min vän och kollega Sara Skyttedal har meddelat att hon slutar som ordförande för KDU i samband med riksmötet i oktober. Det har varit fantastiskt roligt att vara vice ordförande under Saras tid som ordförande och jag är tacksam över att under så lång tid ha fått möjlighet att arbeta nära henne.

Idag har min vän och kollega Sara Skyttedal meddelat att hon slutar som KDU:s ordförande i samband med riksmötet i oktober. Det har varit fantastiskt roligt att vara vice ordförande under Saras tid som ordförande och jag är tacksam över att under så lång tid ha fått möjlighet att arbeta nära Sara, först i KDU:s förbundsstyrelse under Charlie Weimers (2009-2011), sedan i KDU:s presidium under Aron Modig (2011-2013) och nu under Saras tid som ordförande. 

Sara har gjort sig känd för att vara en modig politiker och vass kommunikatör, och hon har också vunnit många viktiga politiska segrar under sin tid som ordförande. Hon gick före när det kommer till den nödvändiga omläggningen av svensk migrationspolitik, hon såg till att KDU bidrog till att Ebba Busch Thor valdes till partiledare för Kristdemokraterna, hon var pådrivande när KD skrotade Decemberöverenskommelsen (DÖ) och med henne som ordförande har KDU utvecklats till att ha aktivitet i hela landet. Det tillsammans med Saras omfattande närvaro i media är verkligen imponerande och något att känna stolthet över, för Sara men också för alla oss andra i KDU. 

Stort tack för allt du gör och allt du betyder för KDU, Sara. Nu ser vi till att de sista månaderna tillsammans i KDU:s förbundspresidium blir de bästa. Sedan ser jag fram emot att fira ditt framgångsrika ordförandeskap, riktigt ordentligt!

Christian Carlsson, vice ordförande för KDU Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s