Viktigt första steg av kristdemokraterna

CC Kristdemokraternas partiledare Göran Hägglund presenterar idag flera bra förslag för en bättre invandringspolitik på DN debatt. Sverige står inför stora utmaningar när det kommer till invandring och integration. Kristdemokraterna vill möta detta med en förstärkt jobblinje i form av sänkta bidrag och skattesänkningar. Vi vill gå från huvudregeln att medge permanenta uppehållstillstånd till att meddela tillfälliga uppehållstillstånd de tre första åren och vi vill se en snabbare hantering av asylansökningar från länder som betecknas som säkra.

Det kommer med våra förslag att löna sig bättre att gå från bidrag till arbete, vi säkerställer att hjälpen i denna allvarliga situation i högre grad går till de som är i mest behov av den och vi skapar också förutsättningar för minskade kostnader för invandringen. Vi kommer att behöva fler förslag framöver, också sådana som höjer ambitionen med integrationspolitiken, men dagens debattartikel är ett viktigt första steg!
Christian Carlsson, vice ordförande KDU Sverige
Om KDU:s invandringspolitik: ”Invandring och integration i ETC”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s