KDU:s podcast ”Blå hörnet”

Kristdemokratiska Ungdomsförbundet KDU har sedan en tid tillbaka börjat producera egna podcast-sändningar. Förbundsstyrelsens ledamot Emil Svensson är programledare för programmet ”Blå rummet” i vilket företrädare från KDU diskuterar aktuella samhällsfrågor och svensk politik.

Personligen har jag redan hunnit medverka i avsnitt två och tre av det nya KDU-programmet:

I avsnitt två diskuterar jag och Sara Skyttedal skolavslutningar i kyrkan och EU:s snusförbud och i avsnitt tre diskuterar jag och Mimmi Westerlund tendenser inför valet 2014, centerpartiets förslag om att avskaffa arvsrätten och Stockholm fashion week.

Lyssna på avsnitten av KDU:s podcast ”Blå rummet” här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s