”Att stå för vad man tycker”

KDU och jag själv omnämndes för några dagar sedan av Nya Wermlandstidningen i en artikel med rubriken ”Att stå för vad man tycker”.

Så här skriver NWT:s Henrik Barvå:

Anders Borg håller ordning på de svenska statsfinanserna medan Obama har låtit det amerikanska budgetunderskottet och statsskulden skena mot aldrig tidigare skådande höjder. Biljoner har förslösats på meningslösa stimulanspaket medan vi har hållit hårt i den svenska statens plånbok.

Därför kändes det befriande när jag träffade ett antal unga kristdemokrater, bland andra Karlstadsbördige Christian Carlsson, som kampanjade för Romney när jag var över på Amerikabesök i samband med valet i november. Här var det KDU:are som inte skämdes för att de stödde Romney och republikanerna. De var också kunniga och väl pålästa. På något sätt har jag svårare att föreställa mig ett motsvarande gäng MUF:are från ett förbund som numera har en ordförande som inte ens vill kalla sig borgerlig.

Läs hela artikeln här: Att stå för vad man tycker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s