KDU: En soldats skildringar från Afghanistan

Gula bandetKristdemokratiska Ungdomsförbundet

En medlem i Kristdemokratiska Ungdomsförbundet (KDU) och soldat inom ramen för FS 22 förmedlar från och med idag sina skildringar av den svenska insatsen i Afghanistan på www.stodvarasoldater.se

– KDU tog år 2009 initiativ till hemsidan för att uppmärksamma svenska män och kvinnor i utlandstjänst. Syftet var att belysa de insatser våra soldater genom åren gjort för att försvara friheten, demokratin och människovärdet hemma och utomlands, säger Christian Carlsson, andre vice ordförande för KDU.

– Vi har flera medlemmar som deltagit i internationella insatser och när nu flera av våra medlemmar väljer att tjänstgöra i Afghanistan är vi stolta över dem, men också över att kunna förmedla en av soldaternas personliga upplevelser av insatsen, fortsätter Christian Carlsson.

– I den här serien av krönikor från Afghanistan hoppas jag kunna förmedla en bild av vad vi faktiskt gör i Afghanistan. Förhoppningsvis kan jag bidra med åtminstone någonting som är till gagn för andra och öka medvetenheten om situationen i Afghanistan, avslutar KDU:aren som precis påbörjat sin Afghanistaninsats.

För mer information

Christian Carlsson
Andre vice ordförande för
Kristdemokratiska Ungdomsförbundet (KDU)
christian.carlsson@kdu.se
076-893 71 55

Erik Unogård
Webbadministratör för
http://www.stodvarasoldater.se
erik.unogard@kdu.se
070-374 57 63

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s