KDU föreslås få nytt presidium

Aron Modig föreslås bli ny ordförande (Foto: Carl Eriksson/KDU)

För några veckor sedan presenterade valberedningen sitt förslag till ny förbundsordförande i KDU. Det var en enig valberedning som föreslog Aron Modig till ny förbundsordförande efter att Charlie Weimers, meddelat att han inte ställer upp för omval. Stort grattis Aron!

I och med att också Ebba Busch valt att inte ställa upp för omval utan att istället satsa på sin roll som kommunalråd för Kristdemokeaterna i Uppsala så föreslogs också ett nytt presidium. Det är med stolthet och glädje men också ödmjukhet som jag beslutat mig för att på valberedningens förfrågan kandidera till andre vice ordförande i Kristdemokratiska Ungdomsförbundet (KDU).  Jag ser verkligen fram emot att få arbeta tillsammans med Aron Modig och Sara Skyttedal om vi får medlemmarnas förtroende på KDU:s riksmöte i juni. Vi är grymt taggade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s