Kristdemokraterna – jubileumsinsamling

Sveriges viktigaste idéparti heter Kristdemokraterna. Vår idétradition är klassisk med anor längre tillbaka än någon annan ideologi i svensk politik, men partiet har ännu inte funnits i Sverige i ens 50 år. Vi är ett ungt parti med framtiden för oss!

Kristdemokraterna bildades 1964 som en reaktion mot den tidens kultur- radikalism och en familjefientlig samhällssyn. Vår fasta grund och utgångs- punkt är den människosyn som förvaltats av den kristna och västerländska idétradition som vårt svenska samhälle vilar på. Det har gjort oss till Sveriges främsta företrädare av personlig frihet, starkare familjer, mer gemenskap, mindre stat, personligt ansvar, omtanke om våra medmänniskor och stort ansvar för ekonomi, natur, kultur samt för vår gemensamma värdegrund.

Kristdemokraternas vision handlar om ett frihetligt Sverige byggt på en fast värdegrund och samhällsgemenskap, där människor tar ansvar för sig själva och sina medmänniskor och där enskilda får mer makt över sin egen vardag. Vi kämpar för ett bättre Sverige – för ett mänskligare Sverige. 

Kristdemokraterna fyller 50 år 2014. Partiet behöver nu ditt stöd för att växa sig starkare. Stöd därför Kristdemokraternas jubileumsinsamling. Ge en gåva och hjälp Sveriges viktigaste idéparti till ett framgångsrikt resultat i valet 2014.

Stort tack för ditt bidrag! 

Christian Carlsson
Förbundsstyrelseledamot för
Kristdemokratiska Ungdomsförbundet (KDU)

Ge en gåva till: Kristdemokraternas jubileumsinsamling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s