Ung Vänster och förfalskade flygblad

I dag har Säkerhetspolitiskt sommartorg arrangerat en rad seminarier. Morgonen inleddes med ”Försvarsministern i fokus” där försvarsminister Sten Tolgfors redogjorde för hur det säkerhetspolitiska läge ser ut idag. Därefter följde en paneldebatt mellan Sten Tolgfors, Anders Karlsson (s), Allan Widman (fp) och Gunilla Wahlén (v) om vad som kommer att hända med försvarspolitiken efter valet .

Försvarsminister Tolgfors var ovanligt taggad och stundvis så körde han fullkomligt över de rödgrönas representantern är han påvisade den oenighet som i själva verket råder mellan de rödgröna när det gäller försvarspolitiken . Tolgfors rev också ner seminariets enda applåder.

Anders Karlsson (s) påstod att socialdemokraterna vill ha ett starkt försvar som kan verka avskräckande. Den stora frågan är varför man då vill genomföra kraftiga nedskärningar inom försvarets verksamhet på i stort sett alla områden.

I dag var Vänsterpartiets dag i Almedalen. Lars Ohlys tal överskuggades dock av Ung Vänster vars medlemmar än en gång över gränsen när det gäller politisk kampanj. Den här gången har Ung Vänster förfalskat Kristdemokraternas flygblad.

Charlie Weimers:

Ren valrörelse istället för negativa kampanjer 
Lite folkvett ska det vara så svårt?   
Är det en sådan valrörelse ni vill ha?
SVT Rapport

Dagens snedseglare: Ung Vänster som förfalskat Kristdemokraternas flygblad!

Säkerhetspolitiskt sommartorg
Alliansen hjälper människor från utanförskap till arbetsgemenskap!
Simon Westberg och Aron Modig från KDU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s