Ship to Visby och HMS Visborg

Dagen började med ett morgondopp i havet och därefter frukost i en solig Visby hamn. Roligt att SSU:s ordförande Jytte Guteland uppmärksammat Ship to Visby. Hoppas att hon vågar bemöta kritiken mot hennes rödgröna pekpinnepolitik och att hon svarar på frågan i vårt tidigare inlägg Breaking news from Ship to Visby. Vi frågar oss med vilken rätt Jytte Guteland och SSU påstår sig veta bättre än Sveriges befolkning hur de ska leva sina liv?

Besättningen på Ship to Visby käkade lunch på Kallbadhuset där vi bland annat träffade Sofia Arkelsten (m) och Martin Källstrand från Diplomat PR. Trevligt att fler och fler nu börjar anlända för den kommande almedalsveckan.

Eftermiddagen gick åt till att förbereda möten och debatter och på kvällen fick Ship to Visby besök av kristdemokraternas riksdagskandiat Sofia Modig. Med sig hade hon flera personer från nystartade Unga KRIS. Ship to Visby önskar förståss lycka till med den nya organisationen. KRIS är ett positivt exempel på hur det civila samhället kan spela en viktig och betydelsefull roll!

Ship to Visby har också fått trevligt båtsällskap under dagen. Vi har för det första fått en segelbåt från Moderaterna som granne och dessutom så har HMS Visborg angjort Visby. Senare delen av kvällen ägnades åt en inofficiell rundvisning på HMS Visborg samt trevligt sällskap i officersmässen.

Dagens kanonkulor: 

1. Civilsamhället.

2. HMS Visborg

3. Kallbadhuset i Visby.   

Dagens snedseglare:

Jytte Guteland och SSU

 

1 tanke på “Ship to Visby och HMS Visborg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s