Nattsegling med Ship to Visby

Efter Ship to Visbys sommarkampanj på Utö så var det då dags att ge sig ut för den kristdemokratiska frihetsexpedition att ge sig ut på den riktigt långa resan. Det var dags att ge sig ut på det öppna havet för att sätta segel mot Gotland. Vi började seglingen strax efter klockan 19.00 på torsdagkväll för att sedan äta och sova i skift för att kunna hålla kurs mot Gotland.

Vi seglade större delen av natten men svaga vindar tvingade oss att stundvis gå för motor. Väderförhållandena var goda men det gick en del gammal sjö. Vi hade förmånen att få bevittna en fantastiskt vacker solnedgång och en än vackrare soluppgång mitt ute på havet. Natten hade blivit dag och Ship to Visby kunde till slut sikta sin slutdestination.

Vi angjorde Visby inre hamn runt klockan 13.00 idag. Då hade vi seglat 18 timmar i sträck. Det var en fantastiskt fin segling men nu är vi på plats och vi visar att Kristdemokraterna är först på plats inför almedalsveckan. Det är dags för besättningen på Ship to Visby att på allvar sprida våra politiska förnödenheter!

Ett kristdemokratiskt skepp kommer lastat…med politiska förnödenheter till Sveriges maktelit!   

2 tankar på “Nattsegling med Ship to Visby

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s