Vote for the Conservatives

Idag går Storbritannien till val. Storbritannien behöver precis som vi i Sverige en politik för starkare familjer, lägre skatter, mindre stat och lag och ordning. Det är David Cameron och The Conservative Party som står för detta. Därför hoppas jag att the Conservatives vinner valet och att David Cameron utses till ny premiärminister efter Gordon Brown. Det är David Cameron som kan få Storbritannien på fötter igen!

Vote for the Conservatives!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s