Intervju om valet i UNT

I dagens nummer av Uppsala Nya Tidning intervjuas jag med anledning av valet 2010. Det var i samband med en debatt i Uppsala mellan de politiska ungdomsförbunden som jag fick möjlighet av svara på följande frågor. Vilken är valets viktigaste fråga? Vad har Kristdemokraterna gjort för att förbättra ungdomars situation under mandatperioden? Vad har KDU för plan för att bekämpa ungdomsarbetslösheten och hur vill ni förbättra ungdomars situation i Uppsala? 

Läs intervjun i UNT: Christian Carlsson KDU 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s