KDU på Noliamässan i Sundsvall

Christian Carlsson, Ebba Busch och David Bruhn

Kristdemokratiska Ungdomsförbundet (KDU) har deltagit på Nolia-mässan i Sundsvall. Ett glatt kampanjteam bestående av förbundets vice ordförande Ebba Busch, organisationssekreterare David Bruhn och jag själv har haft en mycket lyckad och trevlig dag i kalla Norrland. Som tur var gick tågen som de skulle.

Intresset för Kristdemokratiska Ungdomsförbundet är stort i landet. Fler och fler inser att KDU är Sveriges enda ungdomsförbund som fortfarande står upp för en klassiskt borgerlig politik. Vår åsikter om starkare familjer, fler poliser och ordning i skolan lockar många att ta steget med i Sveriges viktigaste ungdomsförbund.

Den här dagen värvade vi 12 nya medlemmar. Trevligt! Varmt välkomna säger vi till alla nya KDU:are i Sundsvall. Extra roligt att det gick så bra för KDU med tanke på att varken MUF eller LUF värvade en enda medlem under mässan!

På eftermiddagen anordnade vi också en medlemsträff om våra valfrågor och vad som är på gång i förbundet. Dessutom hölls en distriktsstämma och en ny styrelse valdes för KDU Västernorrland!

Stort grattis till nya styrelsen och stort tack till Liza-Maria Norlin och Christer Rösth för en trevlig dag i Sundsvall!

Christian Carlsson
FS-fadder KDU Västernorrland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s