Kristdemokraternas förnyelse i fokus

Imorgon samlas 1 200 kristdemokrater i Jönköping för partiets Kommun- och landstingsdagar. Göran Hägglund kommer att hålla tal och vi är många som ser fram emot det med stor spänning! Kristdemokraterna har hårdbevakats inför evenemanget och partiets förnyelse står i fokus!

SVD hade idag ett helt uppslag om partiet. KDU:s förbundsordförande Charlie Weimers, Kvinnoförbundets ordförande Maria Fälth, Studentförbundets Aron Modig och FFFF:s initiativtagare Jessica Nyberg fick chansen att uttala sig om partiets framtid: Krav på mer konservatism  

I kvällens SVT:s rapport  medverkade Charlie Weimers och vår partiledare Göran Hägglund. Weimers talade om att Kristdemokraternas kan vara det alternativ som står upp för en klassisk borgerlig politik när alla andra partier trängs i mitten. Vi vill att Kristdemokraterna ska tala mer om lag och ordning och stå för att minska pekpinnarna i politiken. (I inslaget skymtas förövrigt KDU:s senaste kampanj som lanseras i helgen):  KD:s unga vill förnya partiet

Läs fler aktuella inlägg om KD:s förnyelse:

KDU:s vice ordförande, Ebba Busch: Frihetlig, borgerlig politik med mycket hjärta

FOKUS: Den tomma tunnan

Anders Edwardsson: Konservativ rörelse på G

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s