Pubkväll med Göran Hägglund

Ikväll var det dags för pubkväll med Göran Hägglund på restaurang Victoria vid Kungsträdgården. Under trevliga former frågades Göran ut av Niklas Svensson och Anders Pihlblad från Politikerbloggen. Göran gjorde ett bra intryck och svarade på frågor om både privatliv och politik!

Se Göran Hägglund på puben: Politikerpuben – Göran Hägglund

Jag försökte hitta några trevliga bilder från kvällen. Istället hittade jag en artikel och några riktigt stiliga bilder på vår partiledare på stureplan.se.  I artikeln beskrivs Göran Hägglund som topp tio bland de svenska toppolitiker som har bäst kontakt med den breda väljargruppen ”kändisminglare”. Göran Hägglund har alltså potential hos både verklighetens folk och festlighetens folk om man får tro stureplan.se!

Som motivering till Görans placering skriver man:

”En potentiell raket på listan. Har looks och social talang nog att bli ett riktigt premiärlejon, men har hittills varit ganska sparsmakad med appearances. När han väl dyker upp, som på Kings fest för Sveriges modemäktigaste (Hägglund var med på listan), blir det desto mer uppmärksammat.”

Om det fortsätter så här blir det kanske vår käre partiledare som får göra Filippa Reinfeldt sällskap i DJ-båset under sommarens Almedalsvecka! Slår vad om att Göran skulle vinna ett dancebattle mot Schlingman vilken dag som helst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s