H.M. Konungens jultal 2009

För den som missade Konungens årliga jultal som hölls på juldagen så finns hela talet upplagt på royalcourt.se. Kung Carl XVI Gustaf inledde med att tala om arbetslösheten och miljön. Han uppmärksammade 20 års jubileerna av Berlinmurens fall samt författandet av FN:s barnkonvention och han presenterade sitt och Drottningens projekt World Child and Youth Forum. Konungen berörde också 2010 års prinsessbröllop och de människor vilka Kungen benämner som ”vardagens hjältar”. Se Konungens jultal 2009 här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s