David Cameron följer KDU:s exempel

Kristdemokratiska Ungdomsförbundet (KDU) har uppmärksammats i nationell media för vårt initiativ www.stodvarasoldater.se. Samtidigt som antalet medlemmar i facebookgruppen för hemsidan passerat över 1000 medlemmar kan vi glatt konstatera att The Conservatives partiledare, David Cameron, följer vårt exempel och uppmärkammar soldaterna i Afghanistan med anledning av jul.

David Cameron skriver på the Blue blog:

”As the snow falls across our country this week, let’s remember the soldiers who are serving in the wind and frost of Afghanistan. Christmas is a tough time to be away from your family, and for many families, this Christmas will be especially painful as they think of the loved ones they have lost this past year. But every single soldier and all their families should know that the whole country is right behind them and incredibly grateful for the work that they do.”

David Cameron och partikollegan Liam Fox besökte nyligen soldaterna i Afghanistan.

Se filmen nedan:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s