Soldaterna i Afghanistan tackar KDU

Soldater i FS-18, Isaf, Mazar-Sharif, Afghanistan. (2009-12-10)

Soldaterna i FS18 har skrivit och tackar Kristdemokratiska Ungdomsförbundet (KDU ) för vårt stöd och för initativet www.stodvarasoldater.se. I ett mail till oss från Kapten Eskilsson bifogades dessutom ovanstående bild på soldater ur FS18. Bilden är tagen så sent som igår och finns även publicerad på FS18 anhörigblogg. Soldaterna uttrycker tacksamhet för intiativet och för alla som stöder dem när de är på insats! Vi tycker naturligtvis att det är fantastiskt roligt att soldaterna och så många andra uppskattar och uppmärksammar vårt initativ!

Christian Carlsson
Försvarspolitisk talesman för
Kristdemokratiska Ungdomsförbundet (KDU)    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s