KDU värvade 33 medlemmar i Sundsvall

Klockan 06.30 imorse satt jag på tåget på väg mot Sundsvall. Som ledamot i förbundsstyrelsen med särskilt ansvar för KDU Västernorrland var det dags att genomföra årets första fadderbesök i distriktet. KDU Stockholm Stads ombudsman Carl-Johan Schiller följde med som resesällskap och kampanjare.

Vi hade som mål för dagen att slå vårt tidigare resultat från Bromma gymnasium då KDU värvade 20 nya medlemmar för några veckor sedan. Vi slog det resultatet med råge. Vi värvade hela 33 nya medlemmar på Sundsvalls gymnasium!

Valfrihet åt familjen och förslagen om att skapa större utrymme i människors privatekonomi genom låga skatter fortsätter att gå hem. Vi betonar dessutom särskilt kraven om fler poliser, bättre utomhusbelysning och hårdare straff för vålds- och sexualbrott. KDU:s framgångsrika profilering inom rättspolitiken vore något för moderpartiet att inspireras av inför valet 2010.

Stort tack för hjälpen med dagens kampanj till Carl-Johan Schiller!

1 tanke på “KDU värvade 33 medlemmar i Sundsvall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s