KDU presenterar stodvarasoldater.se

KDU presenterar idag www.stodvarasoldater.se. Vi har skapat hemsidan i syfte att stödja alla de män och kvinnor som väljer att riskera livet för att göra en insats för fred, frihet och demokrati i Sverige och vår omvärld.

På hemsidan har vi samlat information om insatserna och om hur man som privatperson eller företag kan stödja våra soldater. Det finns information om hur man kan köpa ”Gula bandet”, stödja stiftelser, veteran- och anhörigstödsorganisationer till förmån våra soldater. Det finns också uppgifter om hur man kan komma i kontakt med svenska soldater och det finns möjlighet att framföra hälsningar direkt på hemsidan.

I många andra länder har länge funnits insamlingar till stöd för veteraner, skadade eller till minne av de som stupat på internationella uppdrag eller som särskilt utmärkt sig. KDU välkomnar de initiativ som på senare tid tagits för att få till stånd liknande verksamhet i Sverige. Vi vill visa vårt stöd för de soldater som tjänstgör idag, de som återvänt hem, som tidigare tjänstgjort och dessas familjer. Därför har vi nu lanserat hemsidan www.stodvarasoldater.se.

För att visa vårt stöd skickar KDU också denna vecka julklappar i form av DVD-boxar, saltlakris och annat smått och gott till utlandssoldaterna i Mazar-e-Sharif!

Gå in på hemsidan för att ta reda på hur du kan göra en enkel insats för att stödja de svenska utlandssoldaterna!

www.stodvarasoldater.se

Gå också med Stöd våra soldater på Facebook:

Stöd våra soldater – Facebook

Christian Carlsson
Försvarspolitisk talesman för
Kristdemokratiska Ungdomsförbundet (KDU)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s