Hårdrockare stöder insatsen i Afghanistan

Hollywoodstjärnor har länge protesterat mot truppnärvaron Afghanistan. Hårdrockarna i KISS har valt att göra det motsatta. Vid flera tillfällen har bandet visat de amerikanska soldaterna sitt stöd. Filmen nedan är från spelningen ”Rockin’ the Corps” som anordnades för soldaterna på Camp Pendleton år 2005.

Varje spelning med KISS under den följande turnén ”Rock the Nation” kom att tillägnas soldaterna som kämpar för fred och frihet utomlands. Bandets frontman Paul Stanley avsatte flera minuter av varje konsert till att tala om soldaternas uppoffringar, om friheten i USA och om kampen mot terrorismen.

För några dagar sedan berömde jag Leona Lewis för hennes engagemang för att sprida information om cancer. KISS engagemang för att uppmärksamma de amerikanska soldaternas insatser utomlands är ännu ett exempel på när världsstjärnor väljer att utnyttja sitt kändisskap för en god sak.

KISS spelar för soldaterna på Camp Pendleton:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s