Utbildning med KDU Wermland

Den här helgen har jag varit i Karlstad för att hålla utbildning med KDU-Wermland. Det är alltid lika trevligt att komma hem till sin vackra hemstad och att träffa alla vänner. Det var också roligt att komma tillbaka till Ulvsbygatan där mitt politiska engagemang började en gång för sju år sedan. Det var mer ordning på KDU-rummet nu än back in the days!

Det var en heldagsutbildning som anordnades under lördagen. Charlie Weimers pratade om KDU:s ideologiska principer och våra kampanjer. Sara Skyttedal talade om rättspolitik och jag själv om Kristdemokraternas och KDU:s försvarspolitik.

Det här var mitt första fadderbesök hos KDU-Wermland men definitivt inte det sista! Ser fram emot att få komma tillbaka till Värmland fler gånger för att träffa alla trevliga medlemmar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s