Leona Lewis och Rosa Bandet

Ikväll sändes Cancerfondens Rosa Bandet gala i TV3. Under kvällen samlades 47 miljoner kronor in till stöd för Cancerfonden och forskning kring bröstcancer. Det är fantastiskt att se vilken kraft som finns i det civila samhället! Genorösiteten är stor hos svenska folket.

Under kvällen uppträdde flera artister, bland andra den amerikanska sångerskan Leona Lewis. Det är alltid lika fint att se människor utnyttja sitt kändisskap för att främja välgörande ändamål. Leona Lewis har även i andra sammanhang utnyttjat sitt kändiskap för att sprida information om cancer.

Den som missade Rosa Bandet-galan kan se den på TV3:s hemsida.

Läs tidigare inlägg: Rosa Bandet 2009

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s