Kristdemokraterna på Berns

Det har hänt att man spenderat fredagar på Berns, men sällan har man varit på plats redan klockan 10.00. Det var jag dock den här morgonen. Kristdemokraterna befann sig på Berns för att hålla partifullmäktige. Vi fattade beslut om valplan, verksamhetsplan, budget och valplattform inför 2010. Partiet antog dessutom ett nytt medicinsk-etiskt program.

Från Kristdemokratiska Ungdomsförbundet är vi mycket nöjda med partiets valplattform! Vi hade visserligen önskat oss ännu vassare och tydligare formuleringar kring rättspolitiken, men på det stora hela är vi nöjda. Det finns ännu tid för partiet att hinna vässa rättspolitiken inför valet 2010! 

Det ser ljust inför nästa års val om partiet fortsätter på den inslagna vägen och KDU ser fram emot den kommande valkampanjen!

Foto: Holger.Ellgard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s