The Conservative Party

branding-conf-2008

Om några timmar så tar jag planet till Storbritannien tillsammans med Sara Skyttedal och Simon Westberg för att besöka Conservatives partikongress i Manchester.

KDU:s förbundsordförande Charlie Weimers, Ebba Busch, Aron Modig, Jonatan Hedin och Johan Enochsson kommer också att finnas på plats. Vi blir alltså totalt åtta personer från Kristdemokratiska Ungdomsförbundet som flyger till England för att bevaka kongressen.

Det ser ut att bli en mycket intressant vecka! Som försvarspolitisk talesman får jag exempelvis möjlighet att närvara vid seminarium som ”Support our Armed Forces” med United Kingdom National Defence Association och vid ”The Royal British Legion Reception”.

Fler försvarspolitiska seminarium står på menyn men också seminarium om helt andra saker så som ”Welfare Reform”, ”Thinking Family” och ”Law and Order”. Veckan avslutas med att vi på torsdagen kommer att få lyssna till partiledaren David Camerons tal till kongressen.

I’m looking forward to this!

2 tankar på “The Conservative Party

  1. Pingback: Folk och Försvars Rikskonferens « Christian Carlsson (kd)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s