Kristdemokraterna (CDU) segrade

Det har varit Bundestagswahl i Tyskland. Kristdemokraterna (CDU) segrade! Skönt. Kristdemokraten Angela Merkel får fortsätta att styra ett av Europas mäktigaste länder. Hon slipper dessutom att göra det tillsammans med socialdemokratiska (SPD) som gör sitt sämsta val på 60 år! Merkel kommer nu bilda regering med liberala (FDP) och det tyska folket har att se fram emot en rakt igenom borgerlig regering. Grattis Tyskland!

Besök CDU Deutschlands hemsida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s