Säkerhets och försvarsföretagen (SOFF)

I morse träffade jag Säkerhets- och försvarsföretagen på deras kontor i Kungsträdgården. Det var ett trevligt och mycket intressant möte med SOFF:s informationsdirektör Marinette Ranebo och organisationens vd Peter Lundberg.

Vi diskuterade bland annat behovet av en svensk försvarindustriell strategi och behovet av en genomtänkt och långsiktig försvars- och säkerhetspolitik. Svensk försvarsindustri kommer givetvis att behöva vara en viktig del i en sådan politik även framöver.  

Det var ett mycket uppskattat möte både från min och försvarsindustrins sida. Dessutom lovordades Alf Svensson och Mikael Oscarssons debattartikel som nyligen publicerades i Dagens industri vilket naturligtvis var extra trevligt.  

Det är glädjande att som försvarspolitisk talesman för KDU se att kristdemokraters engagemang i försvarsfrågorna noteras och uppskattas av försvarsindustrin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s