FFFF – webbradio från Almedalen

FFFF

För alla som inte befann sig i Visby under Almedalsveckan och missade den kristdemokratiska förnyelserörelsen FFFF:s seminarium på restaurang Innergården finns nu möjlighet att lyssna på seminariet i efterhand.

Seminariet handlar om kristdemokraternas framtid och medverkar gör Marie Söderqvist från Expressen, PJ Anders Linder från Svenska Dagbladet och Jessica Nyberg samt Mats Odell från Kristdemokraterna. Charlie Weimers och Sara Skyttedal från Kristdemokratiska Ungdomsförbundet (KDU) ställer också frågor till panelen.

På seminariet delades även en bok ut om kristdemokraternas framtid. I boken finns fyra texter om kristdemokraterna och partiets framtid skrivna av utomstående betraktare i form av PJ Anders Linder, Marcus Birro, Marcus Svensson och Roland Poirer Martinsson. Boken inleds och avslutas dessutom av de två kristdemokratiska förnyarna Jesssica Nyberg och Magnus Kolsjö.

Lyssna på seminariet på webbplatsen: www.ffff.nu/radio/

Beställ ett exemplar av boken Frihet, Familj, Flit och Företagsamhet genom att maila info@ffff.nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s