Alf Svensson till Bryssel

alfbryssel

Kristdemokraternas förre partiledare Alf Svensson ställer upp i Europaparlamentsvalet den 7 juni. Alf Svensson är en politisk legend som med sin politik väl förtjänar en plats i Bryssel. Den uppfattningen är det många som delar, så många att en särskild förening bildats till stöd för Alf Svenssons personvalskampanj. Bland de många profiler som startat upp föreningen eller stödjer Alf Svensson finns advokaten Rolf Åbjörnsson, kriminologen Leif GW Persson, fd vd:n för Svenskt Näringsliv Ebba Lindsö, Gert Fylking och Ian Wachtmeister. 

Föreningen framhäver att Sverige behöver en röst i Bryssel för hederlighet, ordning och tolerans samt en person med lång politisk erfarenhet och tyngd. Alf Svensson var partiledare för kristdemokraterna i 31 år, han var bistånds- och människorättsminister och biträdande utrikesminister i Carl Bildts regering mellan 1991-1994.

I Bryssel behövs personer som har ett starkt förtroende och samtidigt upp­arbetade kontakter utanför vårt lands gränser. Personer som kan det politiska hantverket och har den integritet som krävs för att kunna driva en egen men rättfärdig linje.”

Läs mer på www.alftillbryssel.eu