Brinn i helvetet, borgarsvin, kvinnohatare…

dsc001772
Så här såg Kristdemokraternas och KDU:s partikansli ut imorse.   

Om kristdemokratisk politik gör oss till borgarsvin i ungsocialisternas ögon så är det förmodligen att betrakta som något positivt. I såna fall är vi stolta över att få vara borgarsvin. Tack för komplimangen! Uppmaningen ”Brinn i helvetet” känns betydligt mindre smickrande men även det går möjligtvis att betrakta som något positivt i den extrema vänsterns förvridna världsbild.

Det känns dock ironiskt att vänstern valde att skriva ordet ”KVINNOHATARE” på fönstret till Kristdemokratiska kvinnoförbundet. På självaste internationella kvinnodagen dessutom. Hur tänkte man där?

Det vore bra om den unga vänstern kunde sluta skriva ord som ”kvinnohatare” och ”borgarsvin” på annans egendom. Det skulle ge polisen  möjlighet att utreda allvarligare brott som kvinnomisshandel, våldtäkter och hedersrelaterat våld istället för att jaga ouppfostrade socialister som ägnar sig åt skadegörelse.

Vi i Kristdemokratiska Ungdomsförbundet hoppas att den dagen kommer då socialister låter polisen ägna sig åt att sätta dit män som hatar kvinnor istället för att själva uppta polisens all tid och resurser.

KDU fortsätter att stå upp för våra frihetliga och traditionella värderingar!