Roland Poirer Martinsson om kristdemokraterna

På dagens ledarsida i Svenska Dagbladet skriver författaren och filosofen Roland Poirer Martinsson ett intressant inlägg om Kristdemokraterna. Poirer Martinsson berömmer partiet organisatoriskt och administrativt, han menar att ledarskiktet i partiet tillhör några av landets skickligaste och att kristdemokraterna spelar i eliten kunskapsmässigt. Partiet får desutom stor beröm för det sätt man tar ansvar för Allians för Sverige.

Poirer Martinsson kritiserar dock partiet för dess profilering. Nyckeln till framgång ligger i att frågor som familjen först, låga skatter, starkt försvar, fri företagsamhet, lag och ordning och värderingsfrågorna får en än mer framskjuten roll i partiet, menar han. 

Läs Roland Poirer Martinssons: Kd:s experiment har nått vägs ände