Allianskväll för ungdomsförbunden i Stockholm

Igår, den 24 september anordnade KDU-Stockholm Stad en allianskväll tillsammans med MUF, LUF och CUF i Stockholm Stad. Det blev en mycket lyckad och trevlig kväll för de fyra borgerliga ungdomsförbunden. Alliansträffen som gick under temat ”Halvtid i mandatperioden” handlade om hur Allians för Sverige förberett sig inför valet 2010 och vilka strategier man kommer att vidta för att vända opinionen.

Dagen till ära så höll vi till i Moderata partikansliets stora och smakfullt inredda praktssal. Det var tur med tanke på att trycket till alliansaktiviteten var så stort att sittplatserna inte ens räckte till. Sammankomsten lockade hela 85 st unga alliansare till moderaternas partihögkvarter i Gamla Stan.

Moderator för kvällen var ingen mindre än Timbros vd Maria Rankka och bland de som blivit inbjudna att sitta i expertpanelen fanns flera andra tunga namn. De borgerliga representanterna var Pär Henriksson, kommunkationschef (m), Henrik Ehrenberg, stabschef för Göran Hägglund (kd), Tobias Krantz, riksdagsledamot (fp) och Anders Flanking, partisekreterare (c).

Det var roligt att se så många taggade företrädare för Alliansen på en och samma gång. Extra kul att så många KDU:are fanns på plats, såväl gamla som helt nya medlemmar. Det kändes att våra medlemmarna var nöjda med kvällen och att vi tillsammans gick än mer stärkta och laddade när vi gick därifrån.

Utan att avslöja för mycket så kan vi konstatera att det finns all anledning att se ljust på framtiden för Allians för Sverige och vi har med rätta stora förhoppningar på vad vi kommer kunna  åstadkomma innan valet 2010.

Siktet för de borgerliga ungdomsförbunden är nu inställt på en enda sak. Vi tänker skjuta vänsterkartellen i sank och se till att Alliansen vinner valet 2010! Förberedelserna för oss i Stockholm började redan igår… 

En stor eloge skall avslutningsvis riktas till ombudsmännen Natalia (luf), Alexander (muf), Elisabeth (cuf) och Madde (kdu) som stått för planeringen av alliansträffen!