Borgerlig jobbpolitik – succé för unga!

Regeringsskiftet 2006 och den borgerliga jobbpolitiken har inneburit en stor succé för oss som är unga i dagens Sverige! SCB:s arbetskraftsundersökning som presenterades tidigare i sommar har bevisat vad många av oss haft på känn, att regeringens jobbpolitik varit mycket framgångsrik!       

Kristdemokraterna och Allians för Sveriges strategi att kraftigt sänka arbetsgivaravgifterna för personer under 26 år har både lett till att fler ungdomar kommit i arbete och att antalet fasta anställningar har ökat. 

Socialdemokraterna har tidigare hävdat motsatsen men SCB har nu med största tydlighet visat att sossarnas skrämselpropaganda och felaktiga statistik väl förtjänat sin plats i papperskorgen.

Kristdemokraterna i den borgerliga regeringen är och har varit en garant för en ungdomspolitik för fler jobb! Av de 59 000 svenskar som stått för sysselsättningsökningen under senaste året har hela 38 000 varit personer under 25 år. Sveriges unga gör klokt i att rösta kristdemokratiskt även i valet 2010!