Nationaldagsfirande med KDU

I dag hissar vi i KDU våra blågula fanor och ger oss ut för att fira Sveriges nationaldag! Frågan att göra Nationaldagen till helgdag var något som vårt ungdomsförbund kämpade hårt för. Vi behöver inte längre kämpa i frågan. I stället kan vi skörda frukterna av vårt arbete och njuta av vad vi åstadkommit.

Inför årets nationaldagsfirande har KDU-Stockholm Stad bjudit in hela KDU-Sverige till nationaldagsfirande i huvudstaden!

Sommarfesten börjar kl 13.00 med picnic i Drottningholms slottspark. Därefter tar vi skärgårdsbåten in till stan för att promenera upp till Skansen och det sedvanliga nationaldagsfirandet med H.M Konungen. I år får vi även lyssna till Arméns Musikkår, Charlotte Perelli och Lill-Babs. Konferencier är ingen mindre än Claes Elfsberg!

Varmt välkomna önskar vi alla KDU:are som väljer att delta i dagens nationaldagsfirande.

Detsamma önskar vi även de partister som önskar sluta upp i firandet under dagen!

En trevlig nationaldag önskas alla läsare!