KDU-Stockholm Stad stödjer Charlie Weimers

cfc.jpg

Det är med stor glädje som jag som ordförande för KDU Stockholm Stad kan presentera att vår distriktsstämma valt att nominera Charlie Weimers till ny förbundsordförande för KDU.

Onsdagen den 20 februari höll Kristdemokratiska Ungdomsförbundet i Stockholm Stad distriktsstämma. Precis som flera andra tunga distrikt så valde vi att nominera Charlie Weimers till ny förbundsordförande att leda KDU.  Vi menar att Charlie Weimers efter sina tio år av aktivt och brinnande engagemang för Kristdemokraterna och KDU utan tvekan är den mest kompetenta att leda förbundet. Inte minst så har han gjort bra ifrån sig under tiden som tillförordnad förbundsordförande och allt tyder på att han har ett brett stöd inom förbundet. Jag är dessutom övertygad om att det unika alternativ som KDU utgör i svensk politik kommer bli än tydligare med Weimers som vår spjutspets i den politiska debatten.  

KDU ska vara det självklara alternativet för borgerliga ungdomar som gillar frihet, trygghet och ansvar och som samtidigt står upp för traditionella värderingar där människovärde och familjen sätts i centrum. Jag är säker på att det alternativet blir än mer självklart för dessa ungdomar med Weimers som ordförande!