KDU presenterade ny logga!

kdu_variant.jpg

I helgen höll Kristdemokraterna kommun- och landstingsdagar i Uppsala. Det var ett trevligt arrangemang med många intressanta seminarium. Bland annat så lyssnade jag till Bengt Germundsson (kd) och Stefan Fölster från Svenskt Näringsliv som talade på temat tillväxtskapande i kommunerna. Dessutom hade jag förmånen att gå på ett intressant seminarium om främlingsfientliga partier i Sverige och ett annat om hur samhället kan bli bättre på att förebygga och minska antalet aborter.

Efter kommun och landstingsdagarna stannade Kristdemokratiska Ungdomsförbundet kvar i Uppsala för att hålla ordföranderåd och distriktledningskonferens. Det var sammantaget en mycket trevlig helg som många var nöjda med. Inte minst kan jag personligen tycka att det var roligt att Carola stod för underhållningen i samband med middagen på kommun- och landstingdagarna.

KDU tog också tillfället i akt och presenterade sin nya förbundslogga under helgen! Som tf förbundsordförande Charlie Weimers skrev i pressmeddelandet inför lanseringen av loggan så har förbundet nu fått en logotype som förmedlar vår borgerliga identitet och som medlemmarna nu ska kunna fylla med begrepp som frihet, trygghet, personligt ansvar och gemenskap.

Det känns skönt att KDU äntligen har fått sin nya logotype!