Gratulerar H.M. Drottning Silvia!

dsc00072.jpg

I dag vill jag passa på att uppmärksamma och gratulera Hennes Majestät Drottning Silvia på hennes födelsedag. Under många år har drottningen lyst med sitt brinnande engagemang för att försöka förbättra barns situation i Sverige och världen. Det behövs fler människor som drottningen, som står upp på barnens sida i kampen mot förtryck och fattigdom. Det behövs fler som väljer att se samhället ur ett barnens perspektiv. Drottningen har själv rest runt i världen och sett vilken misär många unga människor lever i. För att göra något åt detta har hon bland annat bildat stiftelsen World Childhood Foundation där hon aktivt arbetar för att förbättra levnadsvillkoren för utsatta och utnyttjade barn världen över. All heder åt drottningen för detta arbete och jag önskar Hennes Majestät en mycket trevlig födelsedag!