Kampanj för jultraditioner i Karlstad

Idag den 13 december på luciadagen anordnade Kristdemokratiska Ungdomsförbundet kampanj på Tingvallagymnasiet och Stora torget i Karlstad. Vi bjöd på pepparkakor, lussekatter och glögg. Budskapet var att bevara jultraditionerna och det förmedlades genom att vi lanserade KDU:s senaste kampanj ”Fridlys Julen”. Såväl KDU:s tillförordnade förbundsordförande Charlie Weimers och riksombudsmannen Rebecca Olsson fanns på plats. KDU-Wermland fick dagen till ära dessutom extra draghjälp från två medlemmar från granndistriktet Örebro. Detta i form av  Ofelia Namazova och Alexandra Braf. Ett stort tack till alla KDU:are som var med under dagen och gjorde kampanjen möjlig. Det är glädjande att se att vi på ett bra sätt lyckades nå ut i media!

Dagen inleddes med att Charlie Weimers intervjuades i Sveriges Radio Värmland med anledning av budskapet om att fridlysa julen. Sedan tog vi även emot SVT och tidningsjournalister på Stora torget i Karlstad. Det och ett utskickat pressmeddelande har hittills resulterat i ett teveinslag på Värmlandsnyheterna och artiklar i både NWT och Filipstadstidningen. Länkar till teve- och radioinslaget och tidningsartiklarna går att finna på Charlie Weimers blogg. Den hittar ni på adressen www.weimers.se och inlägget Fridlys Julen.

 För den som vill läsa mer om varför KDU vill bevara jultraditionerna så se gärna mitt tidigare blogginlägg i ämnet.

Ha en fortsatt trevlig Lucia!