Grattis Carema!

I dagens ugåva av Nya Wermlandstidningen står att läsa att Carema enligt en enkät som vårdföretaget genomfört bland sina anställda verkligen lyckats få sina vårdanställda att trivas på jobbet. Det är för tredje året i rad som vårdentreprenören genomför den här enkäten och den visar att nästan alla som arbetar för Carema är nöjda med sin arbetsgivare. NWT skriver att 88 procent av medarbetarna uppfattar sitt jobb som stimulerande, 95 procent känner trivsel och gemenskap med arbetskamraterna och hela 99 procent vill helst arbeta kvar på Carema om Värmlands läns landsting ger vårdföretaget fortsatt förtroende. De vårdanställda verkar alltså inte ha drabbats lika hårt av att det tidigare landstingsstyret la ut vården på entreprenad som så många socialdemokrater velat förutspå. För mig återstår endast att rikta ett stort grattis till företaget för det till synes lysande resultatet av enkäten. Grattis Carema!