Vem vågar ta kampen för ett bättre Sverige?

Socialdemokraterna tänker använda sig av smutsiga strategier för att vinna årets allmänna val. För en tid sedan kom tidningen expressen över ett hemligt dokument som cirkulerat i den socialdemokratiska partitoppen. Det visar hur (s) tänker ignorera kristdemokraterna för att få partiet ur riksdagen och på så vis stjälpa den borgerliga alliansen.

Det är inte särskilt konstigt att sossarna önskar kd ut ur riksdagen, däremot kan man ifrågasätta deras strategi. Istället för att ta debatten och argumentera så ska kristdemokraterna tigas ihjäl och att man menar allvar med sin strategi har redan visat sig. I samband med kristdemokraternas höstkampanj så utmanade kristdemokraterna tjugofyra ledande socialdemokrater runt om i landet på debatt. Samtliga debatter ställdes in av socialdemokraterna på direkt order av partiledningen. Det är en mycket feg strategi man använder sig av från socialdemokraternas sida, feg men förståelig.

Göran Persson och s-toppen vet att kristdemokratisk politik så som valfrihet åt familjen, värdighetsgaranti inom sjuk- och äldreomsorg samt en politik för fler jobb och tillväxt är något som många socialdemokratiska väljare attraheras av. Kristdemokraterna har också en rad förslag som gynnar vanliga människor i vardagen. Det handlar bland annat om att avskaffa fastighetsskatten och inte minst om den sänkning på av bensinskatten som partiet föreslår. Kristdemokraternas unika kombination av både frihet och trygghet kan mycket väl bli det som får många s-väljare att rösta borgerligt i nästa val. En förutsättning är att dock socialdemokraterna slutar upp med sin fula feghet och antar utmaningen. Kristdemokraterna vågar ta fajten för ett bättre Sverige, vågar sossarna det?